Centrala alarma Gsm/Gprs 12 zone Eldes Esim264

Sistem de alarma GSM – GPRS PROFESIONAL  . Se poate dispeceriza. Sistemul de alarma contine CUTIE SI TRANSFORMATOR. Se poate adapta interfata wireless SAFER. sau ELDES . NU CONTINE ACUMULATOR. Poate fi controlata si prin telefonul mobil IPHONE sau ANDROID pentru armare/dezarmare sau control al device-urilor electrice cu ajutorul PGM -urilor. Se foloseste Serverul ELDES GRATUIT.

Cumpara acum sistem de alarma GSM ELDES ESIM264 de pe www.a2t.ro

Domenii de utilizare si flexibilitate in folosinta

Centrala de alarma ESIM264 este un sistem inteligent pentru asigurarea securitatii casei sau afacerii tale. Aceasta poate monitoriza usi, ferestre, miscare, incalcari ale securitatii. Centrala de alarma ESIM264 permite controlul temperaturii casei su a diverselor aparate electrice cu ajutorul unui smartphone prin control la distanta. Te poate alerta despre, defectiuni electrice ale sistemului de apa, incendiu sau alte pericole (firmware optional necesar) .

Ușor de utilizat, în modul preferat de dumneavoastra

Puteți configura și utiliza centrala de alarma prin apel sau mesaje text SMS. Atunci când sistemul ESIM264 este armat sau dezarmat cu succes, se va răspunde cu o confirmare prin mesaj text SMS la numărul de telefon de utilizator care a efectuat apelul telefonic. Puteti chiar sa lasati centrala de alarma sa ia decizii de control in mod automat personalizate de dumneavoastra. Se pot folosii si tastaturi si telecomenzi pentru cei care isi doresc cele mai simple metode de folosire.

Partitii multiple

Acest sistem poate fi impartit in 2 partitiii. Armare / dezarmare pe 2 zone separat, in timp ce folosesti o singura conexiune GSM.

Folosita in aplicatii de business

ESIM 264 se adapteaza in sectorul de afaceri foarte bine. Pornind de la afaceri mici, magazine de vanzare cu amanuntul, birouri si altele. Deasemenea centrala poate controla si alte dispozitive de la distanta cum ar fi senzori de temperatura, de inundatie, senzor de nivel de combustibil.

Conectare la statie de monitorizare

Sistemele Eldes pot fi utilizate de catre statiile de monitorizare. Pot fi conectate prin intermediul retelelei GSM / GPRS. Suporta Contact ID si ofera toate software suplimentar si suport pentru statii de monitorizare.


This site is using the Seo Wizard Wordpress plugin created by Seo Uk