Chuango G5 Sistem de alarma wireless cu camera video incorporata


Un sistem de alarma unic in Romania,
 Chuango G5 este un nou concept din industria sistemelor de alarma. Este un sistem de tip DIY (Do iti yourself/ monteaza-l singur) cu tastatura touch si sirena de interior incorporata. Are un design deosebit cu finisaj lucios.  Produs sub tehnologia Chuango

chuango

 Poate fi instalat foarte usor, in mai putin de 20 de minute. Trebuie sa inserati o cartela SIM si sa urmati cativa pasi simpli pentru configurarea intitiala. O puteti controla cu usurinta folosind o aplicatie dedicata numita “G5 Alarm” , disponibila pe Apple sau Android. Aplicatia G5 alarm poate sa integreze si camera de supraveghere IP pentru a crea o solutie integrata de protectie si securitate.

 

Camera de supraveghere CHUANGO IP 116

Este o camera de supraveghere pe standard IP, wireless care vine echipata cu aplicatia ei sau se poate folosii impreuna cu alarma G5. Camera poate sa inregistreze imagini de calitate la rezolutie HD 720p datorita senzorului SONY care este printre cele mai performante de pe piata. Camera de supraveghere ofera imagini clare, vizibilitate pe timpul noptii datorita senzorului ultra-sensibil,(orice lumina interioara imbunatateste calitatea filmarii) . Are un microfon si un difuzor Hi-Fi pentru ca dumneavoastra sa puteti comunica bi-directional.

 ip11302

G3_EN_BG

 

Intrati si iesiti in siguranta

Chuango G5 este potrivit pentru orice tip de proprietate indiferent de marime, astfel puteti sa va setati propriul ritm pentru iesirea si intrarea in casa. Ii puteti seta “Delay” dupa preferinta dumneavoastra iar tot sistemul se armeaza dupa un anumit interval de timp dorit.

tag proximitate safer pro

 

Armare/dezarmare usoara cu tag-uri de proximitate

Pentru persoanele tinere sau varstince din familie, care nu se pot descurca cu dezarmarea sistemului din tastatura sau de pe mobil, le poti da cateva taguri de proximitate, de tip breloc pentru deblocarea alarmei cu usurinta

saferpro telefon
Stii mereu cine dezarmeaza sistemul 
Poti sa iti denumesti toate tagurile de proximitate (RFID) pentru usurinta identificarii persoanelor. Astfel stii mereu de fiecare data cand cineva vine acasa. Deasemenea poti denumii zonele sistemului si in cazul declansarii alarmei stii exact in ce zona a fost declansat senzorul.
 Chuango   IP116 HD WiFi Camera_Products copyComunici cu cei dragi cu usurinta!
Atunci cand esti la munca, sau esti plecat de acasa si iti este dor de familiie poti accesa camera de supraveghere pentru a-i vedea si pentru intra in vorba cu ei. Camera ofera comunicare bi-directionala astfel ca vei putea comunica cu copii tai in orice moment al zilei. Camera este foarte buna si daca ai o persoana varstnica si doresti sa stii ca este bine in orice moment al zilei, dar si daca ai un catel si vrei sa ii observi comportamentul atunci cand nu esti acasa.

 

cvm_content_377264 smaleSenzori PIR cu imunitate la animale si economisire baterie
Functia pentru salvare de energie (Energy Save) se activeaza atunci cand senzorul PIR este declansat. Daca ai trecut pe langa senzorul PIR, dureaza 3 minute pana cand senzorul se armeaza din nou. Astfel senzorul economiseste baterie! Este usor de configurat, ecologic si de încredere. Poate trimite un mesaj cand are bateria descarcata catre centrala de alarma. Detectorul de miscare PIR-910 are imunitate pentru animale de companie mici de pana la 25 kilograme.

In pachet gasiti:

1 x Centrala de alarma (cu baterie si sirena)

2 x Telecomenzi

2 x Tag de proximitate

2 x  Contact magnetic (usa/fereastra)

1 x Senzor detectie miscare PIR

1 x Adaptor 220V

 

00_app-store   00_google-play

 


This site is using the Seo Wizard Wordpress plugin created by Seo Uk