Cumpar un sistem de alarma dupa pret?

Alegerea si achizitia unui sistem de alarma, este un proces care necesita multa atentie si informare in prealabil. Cumpar un sisteme de alarma dupa pret? sau sint si alte criterii pe care trebuie sa le iaun seama atunci cand vreau sa cumpar un sistem de alarma. Desigur si pretul este un criteriu de alegere, dar nu ar trebui sa fie singurul.

In acelasi timp, trebuie sa vedem care sint nevoie de securitate ale obiectivului. In general sistemele de alarma, trebuie sa astupe golurile, fie pe exterior, fie peinterior.

Fiecare detector, se instaleaza pe o zona (intrare), si de aici se deduc numarul de zone necesare. Deci primul criteriu trebuie sa fie numarul de zone pe care le accepta sistemul de alarma.

Al doilea criteriu, este tipul de conecxiune intre detectori si centrala de alarma : Pe piata se regasesc sisteme de alarma cablate (fiecare detector, sirena, tastatura, se conexteaza la sistemul de alarma prin cabluri speciale. Mai gasim si sisteme de alarma wireless, care nu au nevoie de cabluri de conexiune intre centrala de alarma si detectori, si mai gasim sisteme de alarma hybride, care accepta ambele tipuri de conexiune, cablate si wireless simultan.

Al treilea criteriu, este partea de comunicare a evenimentelor, posiblitatile sint : linie de telefon fox, GSM / GPRS sau LAN (TCP/IP), iar toate aceste optiuni,induc un pret mai mare sau mai mic al sistemelor de alarma. Daca se doreste dispecerizarea sistemului de alarma, adica legarea la o firma de interventie rapida, toate acestea aduc un pret mai mare pentru sistemul de alarma


This site is using the Seo Wizard Wordpress plugin created by Seo Uk