Dsc lanseaza Seria PowerlineG pentru echipamente wireless

PowerG estegradul comercial tehnologia robust de vârf fără fir , care este proiectat pentru a reduce costurile operaționale pentru dealeri oferind în același timp în final în sisteme de fiabilitate pentru utilizatorii finali .

Noile dispozitive PowerG -uri acoperă o gamă largă de funcții, începând cu o linie de multi-canal , detectoare – hopping frecvență cu spectru împrăștiat care depășesc blocarea frecvență și interferențe de la diverse produse și tehnologii wireless . Aparate optimiza dinamic traseul lor la panoul de control pentru a evita interferențele RF . Consum redus de energie se realizează prin puterea de transmisie de adaptare pentru a sprijini viață a bateriei mai mare .

Incluse în acest grup suntPIR Detector de miscare PG9904P Wireless PowerG , detectorul de temperatură PG9905 Wireless PowerG , fumul PG9916 Wireless PowerG & detectorul de căldură ,Detector de miscare wireless PG9924 PowerG Cortina PIR ,PG9926 Wireless PowerG Detector de fum , iarPG9934P wireless PowerG Detector de miscare cu camera integrată . Aceste detectoare oferă criptare AES pe 128 de biți , intervalele mari de transmisie pentru comunicare de încredere în termen de până la o linie 1.25 mile de vedere și TDMA tehnologie de comunicare sincronizate pentru a preveni mesaj coliziune .

Camera de pe PowerG Motion Detector PG9934P wireless cu cameră integrată este activat pe mișcare atunci când detectorul este armat . Imaginile sunt trimise prinEthernet sau semnalul celular la o stație de monitorizare în cazul în care personalul poate vizualiza , verifica și răspunde în consecință . PG9934P este capabil să funcționeze în întuneric total , acest site este instrumentul ideal pentru furnizarea de verificare alarma vizuala sub nici o circumstanță .

De asemenea, parte din seria PowerG suntPG9938 wireless PowerG Panic cheie șiPG9939 Wireless PowerG 4 – Button Key . PG9938 este un dispozitiv de protecție personal portabil , în timp ce modelul de 4 – Button combina sistem de management de securitate , permițând utilizatorilor să arma și dezarma sistemul sau sunati pentru ajutor .

Două sirene sunt incluse în seria :PG9911 wireless PowerG în aer liber sirena șiPG9901 wireless PowerG interioară sirena . Ambele dispun de alerte diferențiate sonore și vizuale pentru foc , monoxid de carbon , furt și inundații .

PG9975 Wireless PowerG usi / ferestre Contact prevede perimetru de protecție atunci când sunt instalate pe punctele de intruziune comun , cum ar fi uși și ferestre de raportare deschidere și inchideri la sistemul de securitate . PG9920 wireless PowerG Repeater extinde semnificativ gama de comunicare între sistemul de alarmă și alte dispozitive PowerG , transmiterea mesajelor de la aceste dispozitive fără fir PowerG la panoul de control .

” Introducerea liniei noastre PowerG de detectoare vorbește nostru in curs de desfasurare angajamentul de a portofoliul nostru de produse wireless intruziune atât pe piețele rezidențiale și comerciale în creștere și , “, a declarat Tim Myers , Director Product Management , produse Tyco securitate . ” Dealeri si utilizatorii finali care doresc flexibilitatea , ușurința de instalare , fiabilitate și robustețe că noile noastre dispozitive wireless PowerG furniza , au acum o linie completa din care să aleagă . “


This site is using the Seo Wizard Wordpress plugin created by Seo Uk