Garantie 3 ani la sisteme de alarma CHUANGO | sistem chuango, alarma chuango, sistem de alarma

Despre CHUANGO

Chuango Security Technology Corporation a fost infiintata in Fuzhou, China în 2001. Compania este specializată în tehnologia wireless aplicata la sisteme de securitate de tip DIY si automatizari de sisteme energetice.

Compania s-a dezvoltat si s-a extins datorita accelerarii productiei, dar mai ales a cresterii afacerii. Echipa de cercetare si cea de design lucreaza impreuna, pentru a gasi in permanenta idei si solutii simple pentru client, iar designerii graficieni si industriali cauta sa dezvolte in permanenta un design atractiv si modern. Penetrarea masiva a tehnologiei in viata de zi cu zi a oamenilor, a motivat Chuango sa creeze sisteme de alarma „Do it Yourself” inteligente si simplu de programat. Aceasta sunt mandria companiei si a  inginerilor din dezvoltare. Intregul portofoliu Chuango are instalare simpla si cele mai noi tehnologii wireless.

Traseul fiecarei componente Chuango este unul complet: de la productie la controlul calitatii si transport, pana cand ajunge la client, respectand standarde internationale dintre cele mai stringente.

Chuango promoveaza un stil de viata mobil si securizat, adaptat la conditiile sociale actuale. Solutii usoare, cu confirmare vizuala la indemana oricui, in cateva minute si cativa pasi simpli. De la sisteme de automatizare pentru casa, la securitate prin sisteme de alarma, toate acestea sunt construite astfel incat sa poata fii configurate prin aplicatii si alte solutii inteligente.  Chuango este castigator al multor premii in industria securitatii si se afla in top 3 cei mai buni producatori de sisteme de securitate DIY.

 

Inovatiile CHUANGO

In cei 16 ani de experienta, Chuango a fost un inovator constant in domeniu si detine multe patente pentru tehnologiile dezvoltate. Ingeniozitatea inginerilor Chuango continua sa dezvolte domeniul sistemelor de alarma si securitate pentru casa.

Chuango are in prezent:

59 Patente aprobate + 25 Patente in asteptarea aprobarii

48 Patente software +  25 Patente software in asteptarea aprobarii

9 Marci inregistrate + 8 Marci in asteptarea aprobarii

 

Calitate CHUANGO, 3 ani garantie! 

Atu Tech extinde garantie oferita la produsele CHUANGO, de la 2 la 3 ani!

Produse sub licenta olandeza, produsele Chuango respecta cele mai inalte standarde de calitate din domeniu. Usor de instalat, utilizat si programat, produsele Chuango vin insotite de manual de utilizare in limba romana si se pot controla foarte usor de pe telefonul mobil.

Atu Tech, importator sisteme CHUANGO, garanteaza pentru calitatea produselor, astfel incat au decis sa extinda garantia oferita la toate produsele din portofoliu Chuango, de la 2 la 3 ani!

Profita de calitatea produselor Chuango si de garantia extinsa si comanda sisteme de alarma wireless de aici!


This site is using the Seo Wizard Wordpress plugin created by Seo Uk