PowerSeries Neo de la DSC, o solutie hibrida si intuitiva

PowerSeries Neo de la DSC, o solutie hibrida si intuitiva

PowerSeries Neo de la DSC este următoarea generație în sistemele de alarmă antiefracție. Prin captarea flexibilitatea unui sistem modular, cablate cu simplitatea unei game largi de dispozitive wireless si periferice, PowerSeries Neo este un sistem de alarmă hibrid intruziune cuprinzător și versatil potrivit pentru structuri de afaceri rezidențiale și mici până la aplicații comerciale scalabile.

Linia PowerSeries Neo vine cu patru opțiuni din panoul de control, variind în capacitatea 16-128 zone, pentru a răspunde la o gamă largă de instalații sistemului de securitate. Fiecare panou integreaza complet cu selectarea largă de dispozitive PowerG- activate care au fost create cu simplitate de instalare și ușurința în utilizare în minte.

Această gamă largă de dispozitive pârghie tehnologii mai inovatoare de a valorifica avantajul, versatilitatea și capacitățile de nivel superior sunt oferite de tehnologia fără fir PowerG 2-way. Aceasta include salt de frecvență, tehnologie cale de adaptare și criptare pe 128 de biți.

Salt de frecvență este o tehnologie avansată care permite un dispozitiv intruziune, cum ar fi un detector de mișcare, de hamei în jurul valorii de canale în frecvența specificată într-un ritm constant pentru a găsi cel mai clar semnal, ceea ce face dificil de a perturba, deoarece este în mod constant în mișcare. Este nevoie de o bandă de frecvență mare, cum ar fi banda de 912-918 MHz, și împarte că în 50 de canale, ceea ce înseamnă mai puține interferențe și creșterea robustețe.

Tehnologia cale Adaptive constată apoi cea mai eficientă cale de panoul intruziune astfel încât, împreună cu salt de frecvență, dispozitive comunică întotdeauna optim. Cu tehnologia cale de adaptare, în cazul în care repetor sau calea în care dispozitivul este să vorbesc cu panoul se blochează sau perturbat, dispozitivul va găsi automat cea mai ușoară și cea mai bună cale de a vorbi cu panoul fără depanare terțe părți. Cu o gamă de transmisie mare, comunicații fără fir sigură, transmiterea de imagini și clipuri audio pot fi realizate în vedere Superb-linie-de-/ până la 2 km / 2187. Aceste tehnologii lucrează împreună pentru a asigura evenimente de alarmă nu sunt pierdute sau interpretat greșit, în timp ce extinderea gamei de semnal, precum și durata de viață a bateriei în sistem.

În plus, criptare pe 128 de biți și salturi de frecvență PowerSeries Neo lui adaugă o altă linie de apărare atunci când vine vorba de intimitate, în special pentru aplicații comerciale. Criptare pe 128 de biți este aceeasi tehnologie frecvență utilizate în tehnologia Bluetooth și este parte a 4G, a patra generație a tehnologiei de telecomunicații mobile folosite în dispozitivele mobile.

Toate dispozitivele PowerSeries Neo necesita timp minim de instalare din cauza cerințelor de cablare mai puțin, permițând astfel instalarea de dispozitive în chiar zonele cele mai dificile. Selecția largă de dispozitive include detectoare PowerG-uri de mișcare, contact, chei fără fir și diverse dispozitive de siguranță de viață, cum ar fi detectoare de fum și monoxid de carbon. PowerSeries Neo tastaturi LCD dispune de o interfață utilizator simplificată, care face managementul mai multe partiții ușor. Cu meniul tastatura global, tastatura poate fi folosit pentru a opera și verifica starea de mai multe partiții, în același timp.

Proiectat cu o abordare scalabilă pentru a satisface nevoile viitoare, PowerSeries Neo, de asemenea, perfect integrează cu o suită completă de software serviciu de la distanță pentru a sprijini caracteristici inovatoare de vârf, cum ar fi tabloul de bord în timp real și diagnosticare de la distanță.

Un procedeu Înscriere rapid pentru dispozitive afișează un test de plasare direct pe fiecare dispozitiv în timpul instalării. Un LED pe fiecare dispozitiv oferă indicații de instalare calitatea semnalului. Software-ul de management de rutină System (RSM) oferă diagnosticare de la distanță pe dispozitive și sisteme pentru a identifica semnale de baterie slabă sau alte probleme înainte de rulare un camion. Software descărcarea DLS5 permite panoul de control PowerSeries Neo a upgrade de firmware de la distanță.

În plus, în ambele sensuri de comunicare sincron, sau TDMA, este o soluție comercială ideală pentru că există mai puțin zgomot și fiecare dispozitiv poate comunica cu cealaltă fără a vorbi în același timp. Acest lucru este deosebit de util pentru aplicații cu un număr semnificativ de dispozitive. Intervale de timp ordonate pentru fiecare dispozitiv reduce coliziunile dintre semnale și pentru a permite mai multor dispozitive într-o aplicație.

PowerSeries Neo oferă utilizatorilor cu cele mai complete sisteme hibride, alarmare intruziune pe piață astăzi, satisfacerea nevoilor proiecte de securitate cele mai provocatoare.


This site is using the Seo Wizard Wordpress plugin created by Seo Uk