Sint sistemele de alarma wireless sigure?

Sint sistemele de alarma wireless sigure? Probabil v-ati pus de multe ori aceasta intrebare, atunci cand cautati un sistem de alarma wireless pentru locuinta sau pentru afacerea ta.

Echipamentele de alarma wireless sint produse usor de montat, dar cu un cost ceva mai ridicat decat cele cablate, asta este sigur, dar gradul de siguranta este totusi unul destul de ridicat. Producatori consacrati ca DSC, Paradox, etc au gama wireless fie pentru zona rezidentiala fie pentru zona de bussines, cu echipare completa din punct de vedere al detectorilor sau ale accesoriilor necesare realizarii unui sistem de alarmare complet. Acum, temerea mare este folosirea unor dispozitive de bruiaj pe canalele wireless, pentru a intrerupe comunicarea cu senzorii, care intradevar exista si se poate folosii, dar sistemul de alarma in momentul in care pierde comunicarea cu senzorii va declansa un semnal de alarma, iar comnunicarea catre proprietar sau firma de monitorizare va receptiona aceasta anomalie in timp util, si va putea sa reactioneze.

Fregventele folosite sint si ele, nu foarte comune, pentru a nu interfera spre exemplu cu alte disozitive casnice, gen routter wireless de internet, telecomenzi de televizor sau alte tipuri de automatizari pe baza de telecomanda.

Raspunsul nostu este : DA, sistemul de alarma wireless este un sistem sigur, atata vreme cat echipamentul este unul bun si testat, cu un grad de calitate de la medie in sus. Pentru sistemele de alarma wireless va recomanda Chuango , importat de Atu Tech


This site is using the Seo Wizard Wordpress plugin created by Seo Uk