Sistem de alarma Chuango A8 – Detalii Tehnice

Sistem de alarma Chuango A8 – Detalii Tehnice. Review. Cele mai importante caracteristici ale sistemului de alarma wireless Chuango A8 Wireless PSTN.

Acest sistem de alarma wireless,  produs de Chinezii de la Chuango este un sistem de alarma wireless exclusiv, cu comunicare doar pe linia telefonica terestra. Acest lucru poate fi un impediment, pentru ca liniile de telefonie fixe, sint si lente ca si viteza de comunicare, si din ce in ce mai putin folosite.

Acest sistem de alarma wireless Chuango A8, accepta senzori si terminale wireless exclusiv, pina la 50 de senzori de miscare sau contact magnetici, si pina la 10 telecomenzi. Sistemul vine in set cu centrala de alarma wireless Chuango A8, un senzor de miscare wireless, un contact magnetic si 2 telecomenzi. Se poate atasa sistemului de alarma si o tastatura sau mai multe, si sirena de alarma si aceasta tot wireless. Aceste sisteme de alarma sint prin definitie sisteme de alarma DIY, adica sa le poti instala singur fara ajutor specializat.

Instalarea se face foarte usor, in primul rand inrolarea termninalelor se face prin apasarea unui buton, apoi inrolarea rind pe rand a fiecarui terminal, sistemul indentificand automat ce fel de terminal wireless este.

Poti suna catre sistemul de alarma , tastezi PIN-ul in telefon si apoi poti arma/dezarma alarma sau poti asculta cu usurinta. Centrala de alarma poate stoca 6 numere de telefon normale si 2 numere de telefon de tip ADEMCO CID (Compatibile cu majoritatea dispeceratelor) astfel aceasta centrala de alarma wireless Chuango A8 se poate dispeceriza la firma de interventie rapida fara probleme.


This site is using the Seo Wizard Wordpress plugin created by Seo Uk