Sisteme de securitate integrate in “Casa inteligenta”

Există 4 aspecte care casa inteligentă se străduiește pentru a automatiza: comunicare, control al energiei electrice, securitate și menaj. Prin urmare, casele inteligente utiliza în general și de a integra tehnologii ca comunicare, control al energiei electrice, securitate, securitate la incendiu, supraveghere video și mai mult.

2 din elementele cele mai importante într-o casă inteligentă sunt un sistem de alarmă bine proiectat și sistem de siguranță la foc. Pentru cumparatori de vânătoare pentru sisteme de alarmă și sisteme de protecție împotriva incendiilor, care sunt destinate pentru case inteligente, SecuTech recomandă 5 caracteristici de bază pentru a cauta: butoane, stație centralizată de monitorizare, de afișare eveniment detaliat și exploatare forestieră, notificări automate, precum și integrare cu alte aparate electrocasnice de panică.

Sistemele actuale de securitate acasă inteligente utiliza comunicare, senzori, automatizari si alte tehnologii pentru a fuziona într-un singur sistem HVAC și electrocasnice de control, securitate de interior și siguranță, precum și de administrare a rețelei. Sisteme de alarma care se integrează cu alte sisteme din casă inteligentă ar trebui să aibă următoarele caracteristici: 5

1. Butonul de panica 1.: butoane de panică sunt o modalitate simplă și rapidă de a apela pentru ajutor în caz de incendiu sau alte situații de urgență. Când este presat, un buton de panica trimite un semnal la sistemul de management de automatizare acasă sau clădire. Ar trebui să fie instalat la patul sau alte locuri ușor accesibile.

2. alertă automate și SOS solicita: Intruziunea poate fi detectat prin instalarea de diferite tipuri de senzori în jurul casei. Atunci când un senzor este declanșată, se pare sirena de alarmă și avertizează, de asemenea, de automatizare acasă sau sistemul de management al clădirii, care este necesară asistența. Centre de monitorizare sau agenți de pază pot fi apoi suna imediat la poliție, rezolvarea situației cât mai curând posibil.

3. Alert și eveniment de management: Când un proprietar părăsește casa și brațele sistemul de alarmă, sistemul va detecta intruziuni și sisteme de automatizare acasă și de management al clădirilor de alertă imediat. Centre de monitorizare sau agenții de pază va fi notificat de numărul ușă la care evenimentul a avut loc și, de asemenea, tipul de alarmă declanșată. Înregistrările de alerte ar trebui să fie salvate automat în sistemul de referință pentru viitor.
4. apelare automata si notificari: sistem de securitate O clădire inteligent ar trebui permite utilizatorilor să stabilească numere de contact de urgență mai multe. Diferite tipuri de alarme declanșa apelarea diferitelor numere de contact. Utilizatorii ar trebui să fie, de asemenea, posibilitatea de a seta sistemul de alarmă pentru a trimite notificări la un telefon mobil.

5. Integrarea cu alte aparate electrocasnice: Când un proprietar părăsește casa și brațele sistemul de alarmă, sistemul ar trebui să opri automat electrocasnice care nu au nevoie pentru a rămâne pe. Când un utilizator se intoarce si dezarmeaza sistemul de alarma, sistemul poate porni automat pe unele lumini și ia ușă și senzorii ferestre offline. Cu toate acestea, detectoare de interior de gaz si fum inflamabile trebuie să rămână mereu înarmat.

Componentele cele mai critice din sistemele de securitate la incendiu sunt senzori. Senzorii care sunt utilizate în mod obișnuit pentru siguranta la foc sunt senzori infraroșu, detectoare de gaz inflamabil, și detectoare de fum. Acești senzori sunt “ochii și urechile” ale sistemului de securitate la incendiu, care monitorizează casa pentru semne de pericol. Odată ce un potențial pericol este detectat, sistemul de alerte sistemul de management al automatizare acasă sau de construcție și notifică autoritățile competente care este necesară asistența.


This site is using the Seo Wizard Wordpress plugin created by Seo Uk