Sisteme de alarma Paradox – la Atu Tech

Sisteme de alarma Paradox – la Atu Tech. Produse de calitate distribuite de www.a2t.ro

Sisteme de alarma Paradox. Sisteme profesionale de securitate si alarma PARADOX CANADA. Gama sistemelor de alarma paradox este foarte variata. Sant considerati lideri in domeniul sistemelor de securitate. Firma Paradox produce si sisteme de control acces, etc. Fie ca alegeti un sistem de alarma Paradox wireless, sau un sistem de alarma Paradox cablat, faceti o alegere excelenta.

Paradox Security Systems este o marca de notorietate pe piata sistemelor de avertizare la efractie atat din Romania, cat si din intreaga lume. Cu o traditie de mai bine de 30 de ani in domeniu, Paradox Security Systems ofera sisteme stabile, flexibile, usor de programat si de utilizat.
Paradox Security Systems are distribuitori in peste 100 tari din intreaga lume si incepand cu anul 1989, propria linie de productie.

In prezent, firma canadiana produce spre comercializare intreaga gama de echipamente antiefractie pentru obiective mici, medii si mari: de la centrale cablate cu 4 – 192 zone, la centrale radio all-in-one, centrale – hibrid (ce suporta atat detectori pe fir cat si radio) si pana la apelatoare vocale, software de programare si administrare a sistemului.


This site is using the Seo Wizard Wordpress plugin created by Seo Uk