Sisteme de alarma wireless IP cu SmartHome

Un sistem de securitate complet – Alarma + Video

sistem-de-securitate-inteligent-op-link-alarma-supraveghere-135

Este un sistem de alarma wireless IP cu monitorizare video care asigura securitatea casei sau a afacerii dumneavoastra. Centrala de comanda se connecteaza la un Router prin cablu si apoi comunica wireless cu accesoriile sale. Nu aveti nevoie de cartela SIM sau abonament la telefonie fixa! – Acest sistem de alarma cu monitorizare video transmite totul pe internet!  Sistem de securitate complet cu doi contacti magnetic wireless si o camera de supraveghere . Deasemenea accepta diferite accesorii precum prize inteligente si senzori PIR aditionali marca OP Link. Sistemul de alarma cu monitorizare video OP Link ofera siguranta si liniste pentru tine si familia ta! Este un sistem usor de instalat Plug&Play. Tot sistemul este bazat pe operare din smartphone, astfel tu poti fi connectat de oriunde din lume, Nu ai nevoie de instalatori sau expertiza tehnica de specialitate. Primesti notificari 24/7 direct pe telefonul tau mobil.

Extinde sistemul de securitate cu usurinta

Acest sistem ofera securitate completa, accepta senzori de miscare PIR, senzori de inundatie, priza inteligenta, camere de supraveghere, buton SOS, telecomanda pentru ca tu sa te bucuri de securitate completa pentru casa sau biroul tau. Accesoriile suportate sunt marca OP Link . Atunci cand cumperi un accesoriu nou il poti instala foarte usor direct din aplicatia smartphone!


Iti imbunatatesti viata cu aplicatia smartphone performanta!

 

Oplink_PhoneApp-opticamInterfata sistemului de securitate OP Link este aplicatia sa de mobil/tableta. Aplicatia este ultra-performanta si intuitiva si poate sa controleze orice dispozitiv inrolat pe centrala de securitate. Iti da voie sa vezi un flux video live, sa salvezi videoclipuri, sa primesti alerte si notificari video push, poate sa controleze prizele din casa dumneavoastra si multe altele. Disponibila gratuit pe Android, iOS sau Windows phone.

 

 

Windows image description image description

Structured Data, Review
Title: Sisteme de alarma wireless IP cu SmartHome
Reviewed by Vasile
Rating: 5.0
Summary: alarma wireless IP
Description: Cea mai buna alarma wireless IP
Structured Data, Product
Name: Sistem de alarma wireless IP
Description: Sistem de alarma wireless IP
Price: 999.99

This site is using the Seo Wizard Wordpress plugin created by Seo Uk